Why does PT upgrade require restart?

Anything that isn't a bug or feature request goes here

Why does PT upgrade require restart?

New postby arkolbus on Sat Nov 21, 2009 8:24 am

I'm always careful to fully exit out of PT before I upgrade, and I've always wondered why I have to restart my BB afterwards. It wouldn't be a big deal if it didn't take so long to reboot. Is there anything that can be done so that this isn't necessary?
HTC Droid Incredible 2
Verizon Wireless
Android 2.3.3
Podtrapper 3.0.20
arkolbus
 
Posts: 235
Joined: Wed Mar 04, 2009 2:57 pm
Location: Southwest VA

Re: Why does PT upgrade require restart?

New postby marwatk on Sat Nov 21, 2009 12:49 pm

Sadly no. See here for the reasons. The biggest being that PodTrapper keeps things in the persistent store, secondarily it's hooked in to the backup system and the BB can't unload it without restarting.

-Marcus
Versatile Monkey
For more/quicker help make sure to check out the user manuals
marwatk
Lead (and only) Monkey
 
Posts: 2596
Joined: Sun Nov 02, 2008 9:20 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron