1.15: 2 weather problems

1.15: 2 weather problems

New postby ofutur on Fri Feb 12, 2010 7:04 am

1) I selected "current", but I get the "forecasted" icon on the homescreen.
2) The current conditions uses mph, but I selected metrics
ofutur
 
Posts: 101
Joined: Tue Jan 12, 2010 8:55 am
Location: London, UK

Re: 1.15: 2 weather problems

New postby marwatk on Fri Feb 12, 2010 6:39 pm

I haven't adjusted the wind thing yet since that actually comes to me as a textual description. At some point I'll parse it out and fix it, but probably not until after the main release.

Icon thing should be fixed in 0.1.16, let me know if not.

-Marcus
Versatile Monkey
For more/quicker help make sure to check out the user manuals
marwatk
Lead (and only) Monkey
 
Posts: 2596
Joined: Sun Nov 02, 2008 9:20 pm


Return to Bugs and help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron